Polityka prywatności

Dane osobowe podawane w formularzu przetwarzane są zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony danych osobowych. Administratorem danych jest Fundacja Edukacji i Rozwoju FLOW z siedzibą w Rudnikach 26, wpisana do KRS pod numerem: 0000484361 NIP: 5811957906, REGON: 221992364. Ochrona danych odbywa się zgodnie z wymogami powszechnie obowiązujących przepisów prawa, a ich przechowywanie ma miejsce na zabezpieczonych serwerach.
Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Ustawą z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych masz prawo dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo sprzeciwu, prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego UODO
Kontakt z osobą nadzorującą przetwarzanie danych osobowych w organizacji jest możliwy drogą elektroniczną pod adresem e-mail: iodo.flow.kwidzyn@gamil.com Nie udostępnianiamy danych osobowych innym podmiotom aniżeli upoważnionym na podstawie właściwych przepisów prawa.

Pliki „cookies” używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Poprzez pliki „cookies” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika, preferencje językowe oraz ustawienia i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Dzięki takim plikom strona internetowa identyfikuje Państwa komputer i rozpoznaje, czy odwiedzali ją Państwo wcześniej, co pozwala m.in. wyświetlić stronę fundacja-flow.pl zgodnie z Państwa indywidualnymi preferencjami i pomaga ją optymalizować. Cookies nie zawierają natomiast żadnych danych osobowych, które umożliwiałyby nam identyfikację konkretnego użytkownika komputera.