Mamo, tato mam Tu wszystko co mi potrzebne

Projekt "Mamo, tato mam Tu wszystko co mi potrzebne" był skierowany do mieszkańców Gminy Ryjewo.

Projekt "Mamo, tato mam Tu wszystko co mi potrzebne" był skierowany do mieszkańców Gminy Ryjewo: dzieci uczęszczających do Niepublicznego Przedszkola „Maluszek” w Ryjewie i ich rodziców; w sumie 260 osób.

W dniach 15.01–30.06.2016 r. przeprowadzono szereg działań służących tworzeniu i upowszechnianiu kultury oraz promocji walorów turystycznych, architektonicznych i tradycji historycznych gminy Ryjewo.
Partnerami w projekcie były Niepubliczne Przedszkole "Maluszek" w Ryjewie oraz firma Sudoł Cooperation. Projekt zakładał przeprowadzenie warsztatów pisania bajek
„Bajka buy-trusted-tablets.com specjalnie dla Ciebie”, warsztat robienia przez rodziców zabawek dla swoich dzieci „Zróbmy razem zabawkę”, warsztatów umiejętności wychowawczych dla rodziców, raju rowerowego do gospodarstwa ekologicznego „Nubes”, warsztatów edukacyjnych dla dzieci, które odbyły się w zabytkowym, drewnianym domu i gospodarstwie na terenie gminy Ryjewo. W realizację projektu były zaangażowane dzieci, ale też ich rodzice.
Projekt był współfinansowany przez Gminę Ryjewo.

mam_wszystko_1
mam_wszystko_2