Seminarium pt.: „Proces zmiany w rodzinach zagrożonych przemocą i uzależnieniem” 21.11.2018 r

Ośrodek Interwencji Kryzysowej Fundacji Edukacji i Rozwoju „FLOW” wraz z Powiatem Kwidzyńskim i Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie w Kwidzynie serdecznie zapraszają pedagogów, nauczycieli, kuratorów sądowych, policjantów, pracowników socjalnych, pracowników świetlic, pracowników PCPR, wychowawców, psychologów, urzędników administracji samorządowej i inne osoby pracujące z dziećmi i młodzieżą na terenie powiatu kwidzyńskiego na bezpłatne seminarium pt.: „Proces zmiany w rodzinach zagrożonych przemocą i uzależnieniem” oraz warsztaty. Zgłoszenia do udziału przyjmujemy w dniach 14 – 20 listopada 2018 r. wyłącznie drogą mailową: oik.kwidzyn@gmail.com z dopiskiem: „seminarium OIK 2018”. Prosimy podać imię, nazwisko oraz Państwa miejsce pracy/instytucję, którą reprezentujecie. Zapisy na konkretny warsztat mogą Państwo dokonać w dniu seminarium 21.11.2018 r. w trakcie rejestracji w godz. 8:00 – 8:30

zaproszenie seminarium 2018